Afgelastingen

Laatste nieuws

26 september 2023

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Wij staan ook op facebook

Het weer

Weer Waarland

Noordkop Skate Kamp 2015


We begonnen met slecht weer. Dus we gingen voetballen, jongens tegen de meiden en voor het eerst in de geschiedenis wonnen de meiden van de jongens met 4-1.
Daarna klaarde het weer op en gingen we skeeleren op de baan in Purmerend. Die baan in Purmerend was een piste en dat betekent dat de bochten om hoog liepen.
De training was erg leuk. Toen we in het scoutinggebouw waren aangekomen, legde we onze spullen klaar en gingen we oefenen voor de bonte avond, want iedereen moest wat doen.

De bonte avond begon met een geweldige act van de trainers in geweldige kostuums op K3. Daarna kwamen wij met onze schaats/skeeler quiz.
Ons spetterende einde was dat de winnaar dat was Donna een slagroomtaart in Arie Jans gezicht mocht gooien.

Na ons waren Myrthe en Iris met een krukjesdansje op ‘Hey mama’. Er na kwamen Jan, Pien, Ilse, Ilse, Mila, Donna, Britt met een coole turn act op het liedje ‘Ghost town’.
Na hun waren Bram en Matthé met een dansje op het ‘vliegerlied’. Daarna waren Sterre en Esmée met een dansje, toen gingen Tom, Freek, Jorik, Amber, Romy en
Lisanne ons omkleden voor ons dansje, we hadden fantastische outfits: een Elvispak, een kabouter in een maillot, een badpakheld en nog drie wonderschone outfits.
Wij gingen ook dansen op het ‘vliegerlied’.

Na ons was Rohan die een mooi liedje speelde op zijn keyboard. Toen kwamen de grappenmakers van de avond Tom en Jorik met hun moppen waar iedereen aan meedeed.
Daarna kwamen Thomas, Matthé, Bram en Lucas met het liedje ‘chips en cola’. Als laatst waren Mila en Jan met een broer en zussen act, die ze samen op het keyboard gingen spelen.

Iedereen heeft het geweldig gedaan dus iedereen was de winnaar van de bonte avond.

Na de bonte avond was er een gezellig kampvuur waar we marshmallows gingen roosteren. Daarna gingen we in groepjes naar bed toe.

 

De volgende dag werden allemaal wakker met een mooi slaaphoofd. Na het ontbijt gingen we het leuke spel Weerwolven spelen.
Daarna gingen we omkleden voor de wedstrijd. Dit was ons geslaagd weekendje kamp! 

 


 

Door: Amber, Lisanne en Romy

 

 

 

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Lid worden?

Sponsors

Word Vriend !!!!

WhatsApp ons