Afgelastingen

Laatste nieuws

26 september 2023

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Wij staan ook op facebook

Het weer

Weer Waarland

Uitnodiging en programma Jeugdskate Toernooi 2016

UITNODIGING EN PROGRAMMA JEUGDSKATE TOERNOOI 2016

Ook dit jaar kent ons toernooi 6 wedstrijddagen, 4 wedstrijden voor de zomervakantie en na de vakantie 2 wedstrijden, waaronder een spetterende finale.
De wedstrijden worden op zondagmiddagen verreden op de skeelerbanen van Medemblik, Purmerend, Warmenhuizen en Wervershoof.

 

 

De data en locaties zijn als volgt:

3 april            Medemblik
22 mei             Wervershoof
5 juni              Warmenhuizen
10 juli             Warmenhuizen
11 september  Purmerend
18 september  Wervershoof (finale) en teamsprint@ in de ochtend

Op de wedstrijddag is de inschrijving geopend van 12.00uur tot 12.45uur in de kantine. Alleen op de eerste wedstrijddag start de inschrijving om 11.30uur!
Een losse inschrijving kost € 3,50 en een passe-partout waarmee je alle 6 de wedstrijden kan meedoen kost € 15,--.
Bij de inschrijving ontvang je een wedstrijdnummer, welke je op je rechter bovenbeen moet vasthechten. Indien je als wedstrijdrijder een vast nummer van de KNSB hebt gekregen en je onder dit nummer wil rijden omdat dit al op je skeelerpak staat, dan moet je dit verzoek onder vermelding van je naam en wedstrijdnummer uiterlijk 4 dagen voor de wedstrijd mailen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit is belangrijk omdat we binnen onze administratie dubbele wedstrijdnummers willen voorkomen.

De wedstrijden starten om 13.00uur en zullen ongeveer 17.00uur worden afgesloten met de huldigingen en uitreiking van de dagprijzen. Op de finaledag zal aansluitend hieraan de uitreiking van de klassementsprijzen plaatsvinden.

Het dragen van een helm is verplicht, het dragen van polsbeschermers wordt sterk aanbevolen. Helmen en polsbeschermers kunnen gratis worden geleend.

De deelnemers worden ingedeeld in 6 categorieën:

-        Meisjes 6, 7 en 8 jaar                        - Jongens 6, 7 en 8 jaar

-        Meisjes 9, 10 en 11 jaar                    - Jongens 9, 10 en 11 jaar

-        Meisjes 12, 13 en 14 jaar                  - Jongens 12, 13 en 14 jaar

De leeftijdscategorie waarin je wordt ingedeeld wordt bepaald door je leeftijd op 1 januari 2016.

Het wedstrijdprogramma ziet er als volgt uit:

1)     Tijdrit 300m: Alle deelnemers rijden eerst individueel een tijdrit over 300m.
De resultaten van de tijdrit worden gebruikt voor de indeling van de volgende wedstrijdonderdelen. Tevens worden de resultaten van de tijdrit gebruikt voor de samenstelling van de klassementen: dagklassering  en progressie (vergelijken tijd t.o.v. voorgaande resultaten of er een Persoonlijk Record is gereden) over de 6 wedstrijden. De hierbij behorende prijzen worden op de finaledag uitgereikt.

2)     De deelnemers worden vervolgens per categorie ingedeeld in twee of meer groepen (afhankelijk van het aantal deelnemers van de categorie en de breedte van de baan) vervolgens de series gereden over één of meer ronden (afhankelijk van de leeftijd, lengte van de baan en weersomstandigheden). De snelste rijders uit iedere serie komen later uit in de A-finale, de langzamere in de B-finale en eventueel een C-finale.

3)     Alle  deelnemers rijden vervolgens hun finale wedstrijden. De klassering van deze wedstrijden is bepalend voor de huldigingen en de  dagprijsuitreiking.

4)     Afsluitende wedstrijdonderdelen (onder voorbehoud van voldoende tijd!) wordt door de jury per wedstrijddag een keuze gemaakt uit de volgende mogelijkheden:

a)     Inline wedstrijd (marathon of afvalkoers) over meerdere ronden, waarbij meerdere leeftijdscategorieën gelijktijdig starten.

b)     Teamsprint voor alle leeftijd categorieën. Hierbij starten de teams bestaande uit 3 rijders voor een wedstrijd over 3 ronden. Per ronde gaat de voorste rijder eraf, zodat de laatste rijder de eindtijd maakt. Het reglement van deze wedstrijdvorm staat op de website www.jeugdskating.nl.  Opgave van teams is mogelijk nadat door de omroeper is doorgegeven dat de inschrijving is opengesteld.

Deze wedstrijdonderdelen zijn vrijblijvend en hieraan zijn geen prijzen verbonden.

Na het beëindigen van de laatste wedstrijd zullen tussen 16.30uur en 17.00uur de huldigingen plaatsvinden.

Tijdens alle wedstrijden gelden de wedstrijdreglementen vastgesteld door de sectie Inline Skaten van de KNSB, aangevuld met de reglementen van het JST.

@ Op zondagochtend 18 september organiseren we voorafgaand aan de finale wedstrijden van het Jeugd Skate Toernooi Teamsprint wedstrijden voor de jeugd.
Nadere informatie over dit ochtendprogramma volgt later in het seizoen.

Contact:

-        Met algemene vragen kan je terecht bij Arent Huisman tel. 06 54243495

-        Voor vragen over de wedstrijdadministratie en uitslagen kan je terecht bij Ria Meijer

tel. 06 51025224 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben weer zin in het nieuwe seizoen!!!! Jullie ook???

Voor deelnemers al vóór 3 april een Inline Skate wedstrijd willen rijden, bestaat de mogelijkheid om op zondag 20 maart deel te nemen aan de RABO Open Indoor wedstrijden. Deze worden georganiseerd door Radboud Inline-Skating in de Oranjehal in Spanbroek. Bezoek voor meer informatie onze website www.jeugdskating.nl

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

Lid worden?

Sponsors

Word Vriend !!!!

WhatsApp ons